Om oss

Vi er advokater, som i mange år har bistått ferdighuskjeder, enkeltbedrifter og kjøpere av boliger og fritidsboliger, med planlegging og gjennomføring av boligprosjekter. Bistanden fordeler seg omtrent likt mellom tvisteløsning ( rettsaker ) og løpende rådgivning, veiledning og kurs.

Det viktigste fagområdet er entrepriserett, med bustadoppføringslova særlig prosjektsalg av nye boliger og oppføring av nye enkeltstående eneboliger. Vi arbeider også mye med håndverkertjenesteloven og alt som har med tilbygg, oppgradering, oppussing, vedlikehold av eksisterende boliger, garasjer etc. 

Vi bistår også borettslag og sameier selv om det strengt tatt ikke er forbrukerentrepriser. For borettslag og sameier tilbyr vi i særlig grad bistand i planleggingsfasen, for å komme riktig ut fra start, i gjennomføringsfasen, sluttfasen og ved tvisteløsning. Vi er spesielt opptatt av å unngå at rollene byggeleder og prosjekterende blandes sammen noe som dessverre skjer alt for ofte.  

Vi  har som mål å fortsatt være en av de mest sentrale aktørene innen vårt fagområde. Vi følger vi med på utviklingen, skriver relevante artikler og deltar på arrangementer og høster hver eneste dag mer erfaring som øker verdien av vår bistand til våre kunder. 

Trenger du bistand anbefaler vi at du engasjerer noen som vet hva de snakker om. 

Vi står klar til å hjelpe også deg. 

Uforpliktende kontakt med oss

Kontakt oss

Ønsker du å kontakte oss?  

Vi er advokater, og tar betalt for å gi juridisk bistand. Du kan likevel ta kontakt med et uforpliktende spørsmål uten at det koster noe. 

Vår betalte bistand starter ført når vi er enige om at vi tar på oss et oppdrag. 

 

Her finner du mer informasjon